Lättillgängliga varianten av ”Mjölkvägen till Lycka och karamellan” – en berättarföreställning under vandring

Datum:

22 augusti, 2020

Tid:

11:00

Plats:

Huså Hytta, vid Husån

För den som uppleva vandringen till Samorfjöset i en lättillgänglig variant, erbjuds denna föreställning. Vi vandrar ca 150 m, delvis längs rullstolsramp och längs vägen och vid själva Samorfjöset finns sittbänkar (utan ryggstöd).
Följ med i minnen och berättelser från en svunnen tid på en vandring till det som en gång kallades “Sommarfjöset” – sommarladugården.
För bästa upplevelse görs vandringen med max 20 deltagare. Ingen undre gräns. Vandringen görs i alla väder. Anslutning utan förbokning endast i mån av plats.

Samorfjöstiden är sedan länge förbi men kulturarvets historia lever – inte minst i Huså där den vandrade föreställningen framförs. Längs vägen presenteras berättelser och betraktelser hämtade ur boken om Samorfjöset. Där finns upplevelser från tiden i Samorfjöset finns samlade. Mer info hittar du här… 

Välkommen!
…………………………..

Föreställningen i vandrande form på plats i Huså erbjuds också för grupper som vill boka vid andra tillfällen som en del i tex släktträffar, bussresor, konferenser etc.
Föreställningen kan också framföras på en scen på andra platser – tex hembygdsgårdar, bibliotek etc.Välkommen att kontakta linda@forsslivs.se tel 073-2910018 för gruppbokningar.

Evenemanget är slutfört

Event FAQs

Hur kan jag boka för en hel grupp fast vid ett annat tillfälle?
Slå en signal till Linda Forss på tel 073-2910018 eller skicka en epost till linda@forsslivs.se så löser vid det!
Kan föreställningen framföras någon annanstans än i Huså?
Föreställningen kan framföras i en scenisk istället för vandrande form var som helst. Hittills har den spelats på ett 10-tal platser. Välkommen med din bokning till Linda Forss på tel 073-2910018 eller epost linda@forsslivs.se

Plats:

Antal platser: 19 (14 Kvar)
  • Huså Hytta, vid Husån
  • Föreningen Husåspelet
  • Huså
  • Jämtlands län
  • Sverige

Detaljer

  • 22 augusti, 2020 11:00   -   13:00
Dela
LÄGG TILL I DIN KALENDER