”Mjölkvägen till Lycka och karamellan” – en berättarföreställning under vandring

Datum:

29 augusti, 2020

Tid:

11:00

Plats:

Huså intill skulpturerna, vid Husån

Följ med i minnen och berättelser från en svunnen tid på en vandring till det som en gång kallades “Sommarfjöset” – sommarladugården.

Den här berättarföreställningen görs som en långsam vandring på ca 3 km i rikt kuperad terräng. En lite längre rast görs vid Samorfjöset där det finns sittbänkar (utan ryggstöd).

För bästa upplevelse görs vandringen med max 20 deltagare. Ingen undre gräns. Vandringen görs i alla väder. Anslutning utan förbokning endast i mån av plats.

Samorfjöstiden är sedan länge förbi men kulturarvets historia lever – inte minst i Huså där den vandrade föreställningen framförs. Längs vägen presenteras berättelser och betraktelser hämtade ur boken om Samorfjöset. Där finns upplevelser från tiden i Samorfjöset finns samlade. Mer info hittar du här…

Välkommen!
…………………………..

Föreställningen i vandrande form på plats i Huså erbjuds också för grupper som vill boka vid andra tillfällen som en del i tex släktträffar, bussresor, konferenser etc.
Föreställningen kan också framföras på en scen på andra platser – tex hembygdsgårdar, bibliotek etc.Välkommen att kontakta linda@forsslivs.se tel 073-2910018 för gruppbokningar.

Evenemanget är slutfört

Event FAQs

Hur kan jag boka för en hel grupp fast vid ett annat tillfälle?
Slå en signal till Linda Forss på tel 073-2910018 eller skicka en epost till linda@forsslivs.se så löser vid det!
Kan föreställningen framföras någon annanstans än i Huså?
Föreställningen kan framföras i en scenisk istället för vandrande form var som helst. Hittills har den spelats på ett 10-tal platser. Välkommen med din bokning till Linda Forss på tel 073-2910018 eller epost linda@forsslivs.se
Det här blir för svår vandring för mig. Finns det alternativ?
Ja men då behöver du boka den "lättillgängliga" varianten av föreställningen. Den erbjuds 22 augusti 2020 kl 11. Den kan erbjudas för en hel grupp, valfritt datum under barmarksperioden. Ett annat alternativ föreställningen i "scenisk" variant som framförs inomhus.

Plats:

Antal platser: 21 (20 Kvar)
  • Huså intill skulpturerna, vid Husån
  • Föreningen Husåspelet
  • Huså
  • Jämtlands län
  • Sverige

Detaljer

  • 29 augusti, 2020 11:00   -   13:00
Dela
LÄGG TILL I DIN KALENDER